tag:blogger.com,1999:blog-3234218898939385604.post3326791042409240264..comments2024-03-28T20:16:28.028+01:00Comments on Blog kulinarny: Awanturka o porankuMountains againhttp://www.blogger.com/profile/03832304964200729525noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3234218898939385604.post-34466153971558236132011-09-20T14:18:38.105+02:002011-09-20T14:18:38.105+02:00Też pierwszy raz użyłam ricotty:) Została mi z nad...Też pierwszy raz użyłam ricotty:) Została mi z nadzienia do pierożków. Do tej pory znałam wersję z majonezem. Z ricottą jest zdecydowanie lżejsza i delikatniejsza w smaku:)<br />Pasty szynkowej nie znam - z chęcią poznam!:)Mountains againhttps://www.blogger.com/profile/03832304964200729525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3234218898939385604.post-4309520135387214652011-09-20T13:48:39.675+02:002011-09-20T13:48:39.675+02:00Ja najbardziej lubię paste szynkową i z makreli wł...Ja najbardziej lubię paste szynkową i z makreli właśnie! Tylko nigdy nie dodawałam do niej ricotty. Baardzo apetyczne zdjęcia :)Marta&Rafałhttps://www.blogger.com/profile/08467535923437993754noreply@blogger.com